Vælg en side

Teambuilding på FGU Øresund!

FGU Øresund tilbyder billig og effektiv teambuilding, så din virksomhed og dine kollegaer kan få et boost i hverdagen og bedre sammenhold.  Kontakt os for et tilbud allerede i dag.

Hvad er Counter Strike?

 

Counter Strike Global Offensive er den nyeste version af Counter Strike-serien. Inden for de seneste år er eSport og særligt Counter Strike blevet meget stort. På TV 2 Zulu er der blevet vist mange turneringer hvor blandt andet det danske hold Astralis, som også er de bedste i verden, har vundet flere millioner kroner. Se videoen til højre for at få lidt hurtigt viden om spillet.

Hvad går det ud på?

Samarbejde, kommunikation og en god oplevelse

Teambuilding med Counter Strike går først og fremmest ud på at give deltagerne en sjov og lærerig oplevelse. Dernæst rummer det mulighed for at udfordre teamets evne til at lære nyt, handle og ikke mindst kommunikere i pressede situationer. Vi råder over 10 professionelle gamingcomputere i en fem mod fem opstilling til et rødt og et blåt team. Efter en grundig instruktion i både de tekniske og strategiske aspekter i spillet, slipper vi jer løs i den nye virtuelle verden. Undervejs vil vores konsulenter agere coaches for de to teams, holde bootcamp om strategi inden I kastes ud i det endelige opgør.  Til slut er der afsat tid til en fælles evaluering af oplevelserne, for på den måde at sikre at I får mest muligt med herfra. Vi tilbyder kaffe og frokost som vores fantastiske køkken står for. Vi håber på at kunne give jeres virksomhed et indblik i eSportens verden, et ekstra kommunikativt løft og en oplevelse de ikke vil glemme.

Priser

 

 Vi bestræber os for at holde priserne så langt nede som muligt, derfor har vi valgt at det skal koste 799,- eks. moms pr deltager. Minimum fem deltagere og maksimum ti. Skulle I være flere end ti, fx 20, kan vi lave teambuilding over flere dage. Prisen inkluderer en fem timers dag (9-14) med introduktion og vejledning i Counter Strike, samt Frokost og kaffe m. kage. Vinderholdet får en flot medalje med hjem til kontoret.

Ud over teambuilding, er det også muligt blot at leje vores netcafe, uden konsulenter. Her er timeprisen for 10 pc’er 900,- eks. moms for den første time, herefter 499,- eks. moms for de følgende timer.

Tilfredse kunder

Feedback vi har fået for vores IT arbejde

“Smilende”

“Virkelig søde gutter der er der ”

 

Gitte Nielsen

“Service”

“Fanstastik service af drengene”

 

Torben Jensen

“Tålmodighed”

“Jeg kom med et meget besværligt problem men de unge mænd var så tålmodige og dygtige”

Helle Sørensen

“Gode rygter”

“Min søn går dernede og han fortæller altid om de sjove ting de laver for andre”

Pia Johannson

Kontakt

Booking og kontakt foregår over mail på

us@ps-sundet.dk

Eller ring 20771132 (09-14) og hør nærmere.

eSport Etisk Kodeks

 

FGU Øresund er en del af eSport Etisk Kodeks. Det er nogle anbefalede retningslinjer angående opførsel, motion, søvn og mad. Tryk på billedet for at læse mere (downloader pdf.).

kundeERFARING

FGU Øresunds events

FGU Øresund holder en masse sjove events, som fx vores No Mans LAN som du kan læse mere om  på linket. Vi har også en IT-café på nøjsomheden i Helsingør, som vi har haft meget succes med. Vi er meget glade for at arbejde med mennesker og gøre dem tilfredse.